Jay-Jay Johanson | στο Tiki

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Σουηδός τραγουδιστής & τραγουδοποιός Jay-Jay Johanson για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο Tiki Bar, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου!

Γνωστός για τη μελαγχολική φωνή του από το ντεμπούτο άλμπουμ του Whiskey το 1996 υπηρετεί την trip hop, με μοναδική εξαίρεση το electroclash άλμπουμ Antenna του 2002 (με τη μεγάλη επιτυχία του "On The Radio"). Μετά από αυτό ξαναγύρισε πίσω στον χαρακτηριστικό του ήχο.

Επιστρέφει στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί του το φρεσκότατο δέκατο άλμπουμ του Opium, για το οποίο συνεργάστηκε με τον μεγάλο Robin Guthrie (Cocteau Twins).

Δισκογραφία:

Whiskey – 1996

Tattoo – 1998

Poison – 2000

Antenna – 2002

Rush – 2005

The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known – 2007

Self Portrait – 2008

Spellbound – 2011

Cockroach – 2013

Opium – 2015

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Εισιτήρια: 12 ευρώ (στην είσοδο!)
TIKI BAR
Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη
ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη





 

Πηγη : avopolis.gr

 
Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro